PEUTERDANS KLEUTERDANS MODERN BALLET CLIPDANCE BREAKDANCE DISCO ADULTS
Dansstudio Let's Dance - 't Fonteintje - Sint-Jansstraat 123 - 8791 Beveren-Leie

Lesgevers
HOME

DANS- EN TURNLESSEN

UURROOSTER EN LIDGELD

INSCHRIJVEN

UNIFORM

REGLEMENT

CHEERLEADING/SHOWTEAM/DEP

WEDSTRIJD TEAMS

LESGEVERS

FOTO'S

NIEUWS EN EVENTS

DANSSTAGE

CONTACT

PRIVACY EN VERZEKERING


Een feestzaal of vergaderzaal nodig? Kijk even op 't Fonteintje

LESGEVERS

Louise:

Lesgever Louise

Danst sinds ze 3 jaar was. Nam verschillende soorten dansles waaronder ballet, tapdans, disco, rock and roll. Bovendien nam ze deel aan verschillende competities in Irish dancing en Ballroom & Latin. Haar professionele studies zette ze verder in Leeds, Doncaster en Newcastle waar ze een universitair diploma behaalde in Jazz en Hedendaagse dans. Na haar studies werkte Louise als professionele danseres voor verschillende showteams. Tijdens haar werk in Griekenland ontmoette ze haar partner Kristof en volgde hem naar België. Vervolgens begon ze les te geven in verschillende dansscholen in West- en Oost-Vlaanderen. In 2010 zag ze haar droom in vervulling gaan met het openen van een eigen dansstudio Let's Dance!


Annelien:

Lesgever Annelien

Danst sinds haar 7 jaar. Ze volgde les in de stijlen streetdance, hiphop, disco, modern en jazz. Ze maakte zelf reeds deel uit van verschillende showteams en behaalde verschillende medailles en certificaten in Freestyle bij de International Dance Teachers Association (IDTA), met zelfs 3 maal een score van 100%. Annelien geeft reeds verschillende jaar les bij Let's Dance en coacht sinds dit jaar een junioren disco formatie.


Elke:

Lesgever Elke

Danst sinds 2004. Ze heeft ervaring in de stijlen Disco, klassiek ballet, clipdance, hip hop, jazz en modern. Danst wedstrijden in een adult disco formatie in topklasse, behaalde in 2017 Zilver op de beker van België (BULDO) en in 2018 brons op het belgisch kampioenschap. Ze behaalde een 5e plaats op het Vlaams Kampioenschap Clipdance in 2017. Volgde verschillende dansworkshop.


Jean-Louis:

Lesgever Thanh

Jean-Louis Decock (Vietnam, 1995) werd op jonge leeftijd geadopteerd en woont sindsdien in België. Hij begon met dansen op 4 jarige leeftijd bij Pirouette Dans Studio in Wevelgem. Daar zette hij zijn eerste danspasjes en ging later verder met klassiek ballet en jazz dans. Op 12 jarige leeftijd werd hij aangenomen bij de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. Daar werd zijn klassieke techniek verbeterd en maakte hij kennis met de moderne dans, Graham techniek, Spaanse dans en karakter dans.
Hij werd opgeleid door onder andere Vladimir Karakulev, Yelena Pankova, Anatoile Karpuchin, Bart de Block, Kevin Derwael en vele anderen. Hij danste onder andere ‘Blue bird’, ‘Sleeping Beauty’, ‘De Notenkraker’, ‘Apalachian Spring’ door Michael Shannon en ‘Gravity’ door Kevin Derwael. Hij werd ook uitgenodigd om te dansen tijdens het gala in Maribos (Slovenië) in 2013. In 2014 studeerde hij af aan de Koninklijke Balletschool en werd hij aangenomen bij De Dutch Junior Dance Division in Den Haag.


Debby:

Lesgever Lisee

Ze danst al sinds ze haar 1ste stapjes kon zetten. Maar ze begon haar danscarrière pas echt op haar 12de. Ze volgde les in alle stijlen maar besefte dat ze het liefst modern, jazz, ballet en disco deed. Vanaf 15 jaar begon ze aan wedstrijden met onder andere disco en modern/jazz waarbij ze een aantal bekers mee naar huis kon nemen. Ook zat ze in een showteam dat aan vele evenementen meedeed.
Ze kreeg les van verschillende bekende dansers zoals Sébastien Chavée, Morgane Ribbens en vele anderen. Vanaf jonge leeftijd (16 jaar) begon ze al les te geven, beginnend bij de kleutertjes en zo opbouwend naar de ouderen. Deze passie is tot op vandaag nog niet gestopt.

Mathew:

Lesgever Mathew

Sinds 2010 heeft Mathew breakdance ontdekt. Sindsdien is de liefde voor de dans blijven groeien. Powermoves, freezes, footworks zijn allemaal skills die hij heeft verworden doorheen zijn danscarrière. Door deelnames aan wedstrijden in het buitenland heeft hij veel ervaring en kennis verworven samen met zijn crew Joined Forces en Jimakeno en wil dit graag delen met de jeugd.
Mathew heeft ook een leraaropleiding achter de rug en wil graag zijn moves delen met de kinderen.


Azzedine:

Lesgever Azzedine

Azzedine heeft er al een carrière opzitten om u tegen te zeggen. Het Hip Hop-genre kent voor hem dan ook geen enkel geheim meer. Met een titel als wereldkampioen of Belgisch kampioen wordt je een veelgevraagde artiest in binnen- en buitenland.
Zo werkte hij samen met Leki, Brahim, Regi, Marilyn Manson, Technotronic, Flesh & Bones en danste hij in het voorprogramma voor onder andere Lauren Hill, Craig David en Busta Rhymes. Ook in verschillende tv-programma’s kon je hem al aan het werk zien: Urban School, Heren maken de man, Kamel Ouali ‘Sous Le Soleil’ en optredens voor bijna alle belgische lokale en nationale tv-zenders.
Kortom een naam om U tegen te zeggen!